Resultats de la cerca frase exacta: 88

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. macerar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixar fruita en una maceració durant un cert temps. [...]
2. marinar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixar reposar una vianda, generalment carn o peix, en una marinada durant un cert temps. [...]
3. manat d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ramet d'herbes aromàtiques, principalment llorer, farigola i julivert, que s'afegeix a un menjar durant la cocció per a fer-lo més saborós. [...]
4. finlàndia suís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a sis mesos, de gust especiat, originari de Suïssa. [...]
5. gloucester [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, de pasta premsada molt ferma, madurat durant un període de dos mesos, originari de la ciutat anglesa de Gloucester. [...]
6. harira
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sopa espessa i consistent típica del Magrib que se sol elaborar amb cigrons, llenties, carn i verdures, i que es menja especialment durant el ramadà. [...]
7. pecorino
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat amb llet d'ovella, de pasta dura cuita, madurat durant un període de vuit a dotze mesos i amb gust salat, originari d'Itàlia. [...]
8. kefalograviera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura crua, madurat durant un període mínim de tres mesos i amb gust fort i salat, originari de Grècia. [...]
9. xarop de canya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Líquid espès, de color marró fosc, que s'obté durant el procés d'elaboració del sucre per evaporació del suc purificat de la canya, abans de la cristal·lització. [...]
10. bergkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
Pàgines  1 / 9 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>